| |
|
|
|
|
Uroczystości komunijne
Rok 2015
-1 niedziela - zajęty
-2 niedziela - zajęty
-3 niedziela - zajęty
-4 niedziela - wolny
catering dostępy w każdą niedzielę
Rok 2016
-1 niedziela - zajęty
-2 niedziela - zajęty
-3 niedziela - wolny
-4 niedziela - wolny
catering dostępny w każdą niedzielę
Rok 2017
-1 niedziela - wolny
-2 niedziela - zajęty
-3 niedziela -zajęty
-4 niedziela - wolny
catering dostepny w każdą niedzielę
Rok 2018
-1 niedziela - wolny
-2 niedziela - wolny
-3 niedziela - zajęty
-4 niedziela - wolny
atering dostępny w każdą niedzielę
Przykładowe menu:
Obiad:
2,5 kawałka mięsa na osobę
Rosół z paluszkiem
Kotlet zbójnicki
Pieczeń z karkówki
Mielony z pieczarkami
Rolady
Ziemniaki
Kalafior z tartą bułką
Kapusta młoda gotowana
Surówka wielowarzywna
szparagi z sosem holenderskim
Owoce
Kawa:
Kolacja:
Barszcz / herbata
Szynka ze szparagami w galarecie
Sałatka jarzynowa
Sałatka z makaronowa
Galart drobiowy
Szaszłyki
Ryba w occie/sosie greckim
Przystawki pomidory ogórki warzywa sezonowe
Napoje 0,5 l /os nie gazowane
|
|
|
|
|
|
| |