| |
|
|
|
|
menu okolicznościowe
Obiad:
2,5 kawałka mięsa/osobę
Rosół z paluszkiem
Mięsa do wyboru:
• Kotlet zbójnicki
• Pieczeń z karkówki
• Kurczak pieczony
• Mielony z pieczarkami i żółtym serem
• Zrazy wieprzowe
• Rolady drobiowe z farszem szpinakowym
• Gulasz węgierski w podgrzewaczach
• Kotlet schabowy panierowany
• Kotlet drobiowy panierowany
• Żeberka duszone
Dodatki do wyboru: 1 /os
• Ziemniaki
• Frytki
• Pyzy
Dodatki do wyboru 2/os
• Kapusta biała zasmażana
• Kapusta modra
• Surówka wielowarzywna
• Buraczki
• Kalafior z tartą bułką
• Marchewka z groszkiem
• Surówka z marchwi z pomarańczą
• Surówka z kapusty pekińskiej
Kawa, dodatki , owoce
Ciasto do uzgodnienia
Kolacja :
Barszcz
Zimna płyta do wyboru 4/os
• Galaretka drobiowa
• Sałatka jarzynowa
• Sałatka ryżowa z kurczakiem i ananasem
• Szynka ze szparagami i glazurą
• Ryba w sosie greckim
• Sałatka śledziowa z curry
• Śledzik w oleju z cebulką
• Schab ze śliwką w galarecie
• Półmisek z wędlinami
• Półmisek z serami
• Sałatka ryżowa z tuńczykiem
• Sałatka grecka
Koszt : ok 100,00/os
Dodatkowo można zamówić:
Potrawka 8,00/os
Fontanna czekoladowa 100,00 (czas działania fontanny 1,5 godziny)
Stół biesiadny – stylizowany serwujący dania w naczyniach kamionkowych:
Koszt stołu biesiadnego 450,00
15 porcji z każdego asortymentu
• Pasztet domowy
• Śledź w śmietanie
• Śledź w oleju z cebulką
• Sałatka ziemniaczana
• Szynka wędzona
• Smalec ze skwarkami i ogórkiem małosolnym
• Deski z wędlinami
• Deski z serami
|
|
|
|
|
|
| |